Hvis der er noget andet du mangler til årets største begivenheder. Så kontakt os for at høre om mulighederne.
Kontakt os

Har du en stor begivenhed i planerne og vil du gerne forkæle dine gæster?

Tag fat i La Nouvelle og bestil en lækker dessertbuffet eller specialkage! Ring og aftal afhentning eller levering på tlf. +45 75 72 01 22 eller send mail til jeanett@lanouvelle.dk.

Bryllup

Skal du giftes og skal din bryllupskage laves så den ikke ligner alle andre, men sådan så den passer til lige netop jer? så læs endelig videre.

Hos os går vi meget op i at både smag og udseende passer til hvert brudepar, og det er kun fantasien der sætter grænser. Når du kommer til bryllupskage samtale ved os, står Jeanett klar med smagsprøver, som kan sætte tankerne igang omkring hvilke smage der lige præcis passer til lige netop jer. Derudover aftaler i også hvordan kagen skal se ud, det kan være en god ide at have fundet lidt billeder hjemmefra, så vi ved hvilken retning vi skal gå i.

Vi levere selvfølgelig kagen på dagen så i skal ikke andet end at nyde dagen sammen.

Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt Jeanett, for at aftale en uforpligtende samtale.

Barnedåb

Skal du holde barnedåb eller navngivning og skal din kage laves så den ikke ligner alle andres, men så den passer til lige netop jer og jeres barn? så læs endelig videre.

Hos os går vi meget op i at både smag og udseende passer til den enkelte. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Så har i nogle gode ideer til jeres kage, tager vi meget gerne i mod dem, så vi får den lavet lige som i gerne vil have kagen.
I samarbejde med Jeanett finder i en dag der passe begge parter, til en samtale hvor i aftaler hvilken smag kagen skal have og hvordan den skal se ud. Det kan være en god ide at have fundet lidt billeder hjemmefra, så vi ved hvilken retning vi skal gå i.

Vi levere selvfølgelig kagen på dagen så i skal ikke andet end at nyde dagen sammen.

Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt Jeanett, for at aftale en uforpligtende samtale.