Vi kontaktede Jeanett fra La Nouvelle i forbindelse med vores bryllup. Vi var først til prøvesmagning hos Jeanett, som havde en masse forskellige og lækre glutenfrie stykker kage arrangeret (jeg er gluten intollerant). Det var dejligt at smage så mange forskellige, så man kunne holde dem op imod hinanden, og ende med at finde den helt rigtige smag, som lige passede til os. Det var selvfølgelig svært, for hold nu op hvor det hele smagte himmelsk!

Jeanett kom med ud til vores bryllup og skar kagen til vores gæster, mens hun fortalte gæsterne om kagen og La Nouvelle.
Både under kagespisning og efter, fik vi utrolig mange komplimenter i forbindelse med smagen af kagen, som var let og sommerfrisk. Jeanett er simpelthen så sød og dygtig. Tager virkelig hatten af for hende. Vi kunne ikke have ønsket os en flottere kage. Vi er så glade og tilfredse som man overhovedet kan være! Tak Jeanett og La Nouvelle! 🙂

– Katrine Køhler og Simon Talbot

Fantastiske kager du kreerer. De smager himmelsk …har man først smagt dem en gang – køber man ikke andre steder
– Rie Frøhlich

Vi fik den smukkeste og mest lækre kage til vores bryllup . Alle vores ønsker blev opfyldt. Vi havde en meget anderledes kage med skull’s på toppen, manden ville have marcipan udenpå og jeg fondant, hun fik lavet så vi begge fik vores ønske opfyldt , smuk kage fyldt med det flotteste pynt og små fyldte chokolade kranier, nogen fyldt med skildpadde og andre med saltet karamel. Vi fik virkelig drømme kagen
– Michelle Madsen

Vi fik en kage til datterens konfirmation, den smagte fantastisk, og ikke mindst var det utrolig flot. Ved bestilling var super sød betjening på trods af travlhed. Vi kan kun på den varmeste anbefale La Novelle, det er ikke sidste gang vi bruger jer. Mange tusinde tak
– Dorte og Per Ottosen

Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut – vi blev mødt af en masse dejlige smagsprøver og meget venlig betjening fra start og resultatet blev en meget smuk og velsmagende kage til vores bryllup i lørdags – og der var masser tilovers.
– Tina Kring Jørgensen

Den smukkeste og helt igennem syndigt lækre bryllupskage vi fik leveret til vores bryllup, var lige som vi havde ønsket os. Med over 25 års erfaring som tjener har jeg efterhånden smagt en del af slagsen, men intet slår den vi smagte på vores bryllupsdag! Tusinde tak Jeanett og La Nouvelle!
– Kristian K. Worm

Første gang vi fik kage fra La Nouvelle var i december til datterens fødselsdag. Der tog datteren så beslutningen, om at få kage fra La Nouvelle til hendes konfirmation…den var så i går. Vi fik igen den lækreste kage i dessertportion til dessert. Gæsterne sad med kæben nede på brystet, af bare forbløffelse over den super lækre kage. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller kage ved La Nouvelle.
– Tine Pries Jensen

Holdt 50 års fødselsdagsfest for min mand. Ville gerne overraske ham med en lækker kage med selvfølgelig 50 lys. Var lidt sent ude, men Jeanett klarede opgaven alligevel. Jeg fik leveret, lige til døren ,den mest velsmagende og lækre lagkage . Lige fra første telefonkontakt fik jeg fantastisk professionel, personlig og sød service. Jeanett  kom med super input og jeg følte mig meget tryg ved at lade hende klare opgaven. Stor ros herfra. Tak for lækker lækker kage.
– Britt Poulsen

Sjældent har vi fået så lækre kager og smukke kager. Alle vores gæster var vilde med dem. En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Skøn kagesmagning med top professionelt vejledning og fuldførelse til selve dagen. Vi giver hermed de aller varmeste anbefalinger Og vi kommer igen næste gang, vi skal fejre noget med kage. 1000 tak for en suveræn oplevelse.
– Patrick og Vinni Rosenvold

Vil du anbefale os til andre, så send os din anmeldelse her under:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.