Vi fik en lækker kage i anledning af min datters 2års fødselsdag. Den var bare så fin pyntet, perfekt i smagen og ligeledes rigtig fin str.!  Her bestiller vi gerne igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😊
– MC

Fantastisk service, og helt overdådig god kage!! Jeg bestilte til min venindes fødselsdag, og fik lov at hente den smukkeste kage inden åbningstid. Kagen smagte, for øvrigt, over al forventning! Det er bestemt ikke sidste gang.
– Marie Thorsen

Den smukkeste og helt igennem syndigt lækre bryllupskage vi fik leveret til vores bryllup, var lige som vi havde ønsket os. Med over 25 års erfaring som tjener har jeg efterhånden smagt en del af slagsen, men intet slår den vi smagte på vores bryllupsdag! Tusinde tak Jeanett og La Nouvelle!
– Kristian K. Worm

Holdt 50 års fødselsdagsfest for min mand. Ville gerne overraske ham med en lækker kage med selvfølgelig 50 lys. Var lidt sent ude, men Jeanett klarede opgaven alligevel. Jeg fik leveret, lige til døren ,den mest velsmagende og lækre lagkage . Lige fra første telefonkontakt fik jeg fantastisk professionel, personlig og sød service. Jeanett  kom med super input og jeg følte mig meget tryg ved at lade hende klare opgaven. Stor ros herfra. Tak for lækker lækker kage.
– Britt Poulsen

Vi kontaktede Jeanett fra La Nouvelle i forbindelse med vores bryllup. Vi var først til prøvesmagning hos Jeanett, som havde en masse forskellige og lækre glutenfrie stykker kage arrangeret (jeg er gluten intollerant). Det var dejligt at smage så mange forskellige, så man kunne holde dem op imod hinanden, og ende med at finde den helt rigtige smag, som lige passede til os. Det var selvfølgelig svært, for hold nu op hvor det hele smagte himmelsk!

Jeanett kom med ud til vores bryllup og skar kagen til vores gæster, mens hun fortalte gæsterne om kagen og La Nouvelle.
Både under kagespisning og efter, fik vi utrolig mange komplimenter i forbindelse med smagen af kagen, som var let og sommerfrisk. Jeanett er simpelthen så sød og dygtig. Tager virkelig hatten af for hende. Vi kunne ikke have ønsket os en flottere kage. Vi er så glade og tilfredse som man overhovedet kan være! Tak Jeanett og La Nouvelle! 🙂

– Katrine Køhler og Simon Talbot

Dejlig oplevelse med person kager til min søns konfirmation. Tilpasset efter hans ønske og virkelig en smagsoplevelse. Fantastisk service fra start til slut. Kan kun anbefales.
– Palle Nielsen

Sommerferie og regnvejr!!!
Men hvad gør det, når man er så heldig at nyde kaffe og de dejligste, smukkeste, særdeles smagsfulde og lækre kager på La Nouvelle. Det var ganske enkelt dagens lækreste oplevelse. Kan varmt anbefales.
– Dorthe og Yvette

Vi fik den smukkeste og mest lækre kage til vores bryllup . Alle vores ønsker blev opfyldt. Vi havde en meget anderledes kage med skull’s på toppen, manden ville have marcipan udenpå og jeg fondant, hun fik lavet så vi begge fik vores ønske opfyldt , smuk kage fyldt med det flotteste pynt og små fyldte chokolade kranier, nogen fyldt med skildpadde og andre med saltet karamel. Vi fik virkelig drømme kagen
– Michelle Madsen

Vi fik en kage til datterens konfirmation, den smagte fantastisk, og ikke mindst var det utrolig flot. Ved bestilling var super sød betjening på trods af travlhed. Vi kan kun på den varmeste anbefale La Novelle, det er ikke sidste gang vi bruger jer. Mange tusinde tak
– Dorte og Per Ottosen

Vi havde hørt om Jeanett og hendes kunnen, så da vi blot bor et stenkast fra butikken, var det naturligt at tage kontakt til hende ifm. vores bryllup.
Egentlig kom vi til prøvesmagning med en forestilling om at der var nogle bestemte smage mm vi skulle tage stilling til / vælge, men da vi fandt ud af at vi egentlig kunne gøre som vi havde lyst til, fandt vi pludselig ud af at vi havde nogle særlige behov.

Vi har en forkærlighed for cheesecake og tog derfor udgangspunkt i dette. Vi smagte jeanetts hjemmelavet cheesecakebund og den var bare fantastisk. Vi havde forelsket os i noget fyld ved de andre smagsprøver men manglede den sidste som vi gerne ville ha skulle være med blåbær da vi også er vilde med dem.

Kagen blev fantastisk! Vi havde ikke prøvet at smage sammensætningen men den fungerede bare. Der var ikke et element som ikke var spot on. Det søde, syrlige mm var i rigtig god balance.

Desuden var jeanett god til at kommunikere. Hun er hurtigt på telefonen og sms og især den sidste tid før leveringen 😊
Det er ikke sidste gang vi har bestilt kage hos jeanett!!!
– Joan Phillip Ulrich

Sjældent har vi fået så lækre kager og smukke kager. Alle vores gæster var vilde med dem. En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Skøn kagesmagning med top professionelt vejledning og fuldførelse til selve dagen. Vi giver hermed de aller varmeste anbefalinger Og vi kommer igen næste gang, vi skal fejre noget med kage. 1000 tak for en suveræn oplevelse.
– Patrick og Vinni Rosenvold

Vi var igår aftes til flødebollekursus hos Jeanett. Det var en super sjov og lærerig aften. Vi fik masser af grin, tips og tricks med hjem – udover selvfølgelig en masse ovenud lækre flødeboller.
Jeanetts smittende gode humør og begejstring for konditorfaget gennemsyrede hele aftenen, så kan kun anbefale andre at deltage og få prøvet kunsten at lave flødeboller, den perfekte skum og temperere chokolade i den aller bedste kvalitet. Det smagte af mere 🙂
– Sanne og Karoline

Fantastiske kager du kreerer. De smager himmelsk …har man først smagt dem en gang – køber man ikke andre steder
– Rie Frøhlich

Vi bestilte en fødselsdagskage til min søns 3 års fødselsdag. La Nouvelle gjorde et fantastisk arbejde og skabte drømmekagen ud fra et billede med kommentarer. Min søn er fascineret af isbiler, og derfor ville vi overraske ham med en kage formet som en isbil. Isbilen var en kæmpe oplevelse både i forhold til udseende og smag. Der var mange fine og kreative detaljer. Den gjorde et stort indtryk hos os alle og ikke mindst hos min søn! Vi vil klart anbefale La Novelle til at stå for at lave festkagen, da de er yderst dygtige og servicemindede.
– Mona Stenstrup

En mindeværdig og glad oplevelse, hvor det at skulle vælge bryllupskage blev en leg. Et flot sortiment af velsmagende kager blev serveret og så gik konkurrencen ellers igang i form af rating på kagerne, så den helt rette kage for os, blev fundet!
Utrolig god service i form af en åben og hjertelig værtskab. Guiden i de forskellige kager og valg af udseende var i top. Vi er trygge ved at Jeanet skal levere bryllupskagen til vores store dag!
Tak for en rigtig god oplevelse.

– Anne-Sophie Anker Nielsen

Vil du anbefale os til andre, så send os din anmeldelse her under:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.