Skal du giftes, men mangler bryllupskagen? 

Hos os går vi meget op i at både smag og udseende passer til hvert brudepar, og det er kun fantasien der sætter grænser. Når du kommer til bryllupskage samtale ved os, står Jeanett klar med smagsprøver, som kan sætte tankerne igang omkring hvilke smage der lige præcis passer til lige netop jer.

 

 

Kontakt os nu, for at bestille din bryllupskage
Kontakt os

Det siger kunderne

Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut – vi blev mødt af en masse dejlige smagsprøver og meget venlig betjening fra start og resultatet blev en meget smuk og velsmagende kage til vores bryllup i lørdags – og der var masser tilovers.
– Tina Kring Jørgensen

Den smukkeste og helt igennem syndigt lækre bryllupskage vi fik leveret til vores bryllup, var lige som vi havde ønsket os. Med over 25 års erfaring som tjener har jeg efterhånden smagt en del af slagsen, men intet slår den vi smagte på vores bryllupsdag! Tusinde tak Jeanett og La Nouvelle!
– Kristian K. Worm

Om Jeanett

Jeg hedder Jeanett Ansbjerg og er indehaver og chefkonditor hos La Nouvelle konditori. Jeg er uddannet konditor hos Gert Sørensen i Tivoli i København i 1993, hvilket skabte min store nysgerrighed og passion for faget. Jeg har været i Hotel og restaurationsbranchen i mere end 10 år, hvilket gav mig en masse erfaring indenfor specielt desserter og receptioner. Igennem hele min karriere har jeg lavet bryllupskager, i alle forskellige stilarter og har blandt andet lavet kage til Keld Kirks datter, samt komiker Simon Talbot. 

Priser

Vores bryllupskager laves i alle størrelser, om du er 10 personer eller 100, kan vi levere kagen til jeres fest. Prisen er meget forskellig, da alt kan lade sig gøre hos os.

Eksempel:

  • Etagebryllupskager kan laves fra 20 personer, og koster fra 1500 kr. inkl. bryllupskagesmagning.
  • For under 20 personer kan der laves 1 etagebryllupskager, kontakt os for nærmere pris.