Chokolade

Ruby bar

En ny revolutionerende chokolade der er naturligt lyserød og har en intens smag af røde bær. Denne chokoladebar har 47,3% kakaoindhold.

Pris: 32,-

Golden Caramel bar

Denne chokolade bar er lavet på karamelliseret hvid chokolade med et hint af salt, og er klart et forsøg hver hvis du ikke har prøvet gold chokoladen før.

Pris: 30,-

Arriba bar

Mælkechokolade intens kakaosmag men også med smag af karamel og frugt. Vi har toppet denne bar med karamel og salt, for at gøre den endnu bedre.

Pris: 30,-

Madagascar bar

Denne chokoladebar er den eneste vi har som er ren chokolade. Den er lavet på 67% chokolade og har en smag af intens kakao med noter af hindbær, enebær, abrikos og banan.

Pris: 28,-

Zanze bar

Denne chokoladebar er lavet i 70% chokolade og er toppet med tranebær, sesam, pecannødder, kokus, passionsfrugt og Chiafrø.

Denne bar er med andre ord vores bud på en fitnessbar.

Pris: 32,-

Orange Bar

Vores orange bar er lavet i 67% chokolade og har knas i form af mandler og sødmen i form af appelsin. Helt perfekt blanding hvis du spørger os.

Pris: 30,-

Andre barer

Fransk Nougat

Denne søde franske nougat bar er lavet på polynesisk vanille med et fyld af frugt og nødder.

Pris: 50,-

Mysli bites

Denne pose indeholder en super lækker lille overraskelse. Nemlig vores Mysli bites, de er perfekte som en lille sød overraskelse til madpakken, eller en snack til arbejdet. 

I en pose får du 12 stk, 6 stk med lys chokolade og 6 stk med mørk chokolade. 

Denne varer er pt ikke på lager

La Nouvelles andre søde sager

Flødeboller

Vores flødeboller er lavet i bedste kvalitet og vi laver 6 forskellige slags med: solbær, blåbær, klassisk, passion, lakrids og karamel.

Pris:
1 stk. 12,-
6 stk. 60,-

Fyldt chokolade

Skal du forkæle familien eller måske en nær bekendt med lækker fyldt chokolade så kontakt os, for at høre mere om hvilke varianter vi har lige nu.

Pris:
1 stk .10,-
4 stk. 36,-

Billede er til inspiration 

Hjemmelavet mysli

Morgenmad er dagens vigtigste måltid og mangler du lige det sidste, for også at gøre morgenmaden til det lækreste måltid?

Så skal du da prøve vores helt nye luksus mysli, til din skyr eller yoghurt. Den indeholder blandt andet 2 forskellige slags chokolade, tranebær og hele hasselnødder.

Pris: 45,-

La Nouvella

Elsker du også chokolade? Denne lækre chokolade spred er vores bud på en Nutella. Den er lavet på mørk chokolade, så den har en mere kraftig smag af chokolade og er lavet på de bedste ingredienser så den er også bedere for din krop og super lækker ovenpå et rundstykke.

Pris: 60,- 

Chokoladekurv

Hvordan anretter i isen/ fromagen til desserten, hvad med at prøve vores rustikke chokoladekurve lavet i en lækker mørk Callebaut chokolade passer perfekt til 2 kugler is.

Pris
1 stk. 15 kr.
4 stk. 55 kr.

Hjemmelavet is

Er du også vild med is, og skal din sommer nydes med lækker hjemmelavet is?
Vi laver is hele sommeren, og ved os har vi 1 variant af gangen for at holde isen så frisk og lækker som overhovedet muligt.

Hvis du vil vide hvilken is vi har lige pt, så kontakt os på Telefon eller mail

Pris:
1/2 L 55,-

Tip: isen kan med fordel spises sammen med vores chokoladekurve.
På billedet er det vores hindbærsorbet 

Macarons

Hos os kan du også må de lækre franske Macrons, vi har 7 forskellige varianter som skifter lidt alt efter sæsonen. Dette er dog en god ide at bestille på forhold da det ikke er altid at vi har alle varianter i butikken.

Pris:
10 kr pr stk

Rom/karamel

Er du også vild med romkugler? Så er denne pakke lige noget for dig, vi har lavet luksusudgaven af romkuglen med ægte chokolade og rom, samt en Karamelkugle med chokolade og karamel.

Pris:
1 stk 40 kr.
2 stk 70 kr.

Småkager

Mørk chokolade og mandler

Kunne du tænke dig at smage vores nye smørbagte småkager? De er i butikken nu og indeholder mørk chokolade og mandler. De er virkelig lækre og perfekt til kaffen, eller til en god film .

Pris
1 stk. 27 kr.
3 stk. 70 kr.