Polterabend

En Polterabend skal være et sjovt og mindeværdigt arrangement hvor alle deltagerne er med til at kreere et sødt indslag. Der vil blive serveret kaffe / te og en petit four eller asti / speciel øl og saltede snacks og selvfølgelig is vand.

Forslag:
Bruden / brudgommen kreere en kage. Bruden / brudgommen for udleveret en kage, La Nouvelle har bagt på forhånd. Som de skal overtrække med marcipan eller fondant med assistance og gode tips.
De øvrige deltager laver dekorationer chokolade pynt, blomster mm. Som hoved personen skal dekorere sin kage med. I får den færdige kage med på jeres videre vej

Varighed 1-1,5 time.
Pris: for 10 pers 1500,-

Mini flødebolle kursus

Alle deltager får udleveret 10 stk. marcipan bunde
Vi har pisket en lækker vanille skum som i kan smage til med forskellige smagsnuancer.
Hemmeligheden bag flotte flødeboller ligger i gode råvare, teknikker og en god portion tålmodighed

Deltagerne kommer til at overtrække deres flødeboller med god Callebaut chokolade og dekorere dem efter alle kunstens regler evt. i bryllupstema.

Varighed 1,5 – 2 timers.
Pris: 300,- pr person inkl. alle materialer.

Team Building

Lær at samarbejde på en helt anderledes måde:
La Nouvelle kommer til jeres arbejdsplads eller kursus sted, med alle remedier. Firmaet inddeler jer i de hold i skal arbejde sammen i og de vælger på forhånd et tema vi skal arbejde ud fra.
Hvert hold får en kage La Nouvelle har bagt på forhånd Så bliver fantasien sat i gang. Der bliver en kort gennem gang af tekniker på overtrækning og modellering. Hvert hold laver et kort oplæg på hvad deres kage skal symbolisere. Der vil være mulighed for at lave det til en konkurrence hvor jeg vælger en vinder og som tilkøb har en præmie med.
De færdige kage kunne f.eks. bruges som kage til kaffen.

Varighed :2 timer.
Kontakt for tilbud

Kurser i personale foreninger

Kurset kan foregå både i jeres kantine og i La Nouvelle`s lokaler. Kurset kan f.eks. være i festkager , cupcakes, julekonfekt og hvad i ellers har en ide til.

Der vil blive givet tips og træks som kan bruges når i står med det hjemme hos jer selv.
Varigheden vil være afhængig af hvilken type kursus der ønskes.