Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. konditorens dessert kager vil være i flere varianter og nogle laves i 6-8 personer og nogle til en person som også kan anrettes på tallerken.
vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i vores De største begivenheder fane øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Store kager

Påskedessert 2020

Vores super lækre påskedessert indeholder:
Vanille bavoise, syltede mango, mango cremeaux og saftige kokosbunde, og er til sidst overtrukket med en gul chokolade glace.

Pris 140 kr.

Denne dessert skal bestilles på forhånd

Romsyltede blommer og mørkchokolade

Denne super stilrene kage indeholder: En let krydret sprød bund, vanillebund, rom syltede blommer i balance med vanille og mørk chokolade mousse.
Passer til 6-8 personer

Pris 140 kr.

Det kan være en god ide at bestille denne på forhånd.

Peanuts/solbær

Denne super flotte og lækre kage indeholder: peanuts/mandelbund, solbærcreme, mælkechokolade mousse, knas af poppede quinoa og karamelliseret græskar kerner.

Pris: 130 kr.

Denne kage er glutenfri

Ruby dessertkage

Så er den her, vores bud på en dessertkage med den nye chokolade. Denne kage er glutenfri så alle kan smage den og indeholder: Hindbær mousse, en mynte/ lime bund, ruby mousse og en vanille bund.

Pris: 140 kr.

La Nouvelles Æbletærte

Denne æbletærte indeholder: massere af sprøde æbler som er plukket i lokalområdet, ægte kanel, abrikos og ingefær crumble.
Passer til 6-8 personer

Pris: 100 kr.

Skovbær-chokolade

Denne kage er inspireret af efteråret og indeholder saftige hasselnødebunde, skovbær mousse og en mørk chokolade mousse naturligvis lavet på en dejlig callebaut chokolade. Passer til 6-8 personer.

Pris 130 kr.

Stor lemon pie

Her er vores lemon pie lavet i stor og passer til 6-8 personer. Den indeholder en sprød mandelmørdejsbund, en syrlig citron creme og flamberet marengs.

Pris 130 kr.

Solbær/Hvid chokolade

En kage med: solbær mousse og en hvid chokolade creme, vanille bunde og en brownie crumble. Passer til 6-8 personer.

Pris: 130 kr.

 

Appelsin/te

Dette er en kage som består af en lækker appelsin creme, hvid chokolade mousse med te og citron lagt sammen med brownie bunde sprayet med hvid chokolade. Passer til 6-8 personer.

Pris: 130 kr.

 

Brownie-skovbær

Denne kage består af en lækker mørk chokolade mousse, skovbærmousse og lækre  brownie bunde.

Minimum 12 personer

Pris 45 kr. kuverten

Mango/citron og chokolade

Denne flotte kage indeholder: en mørk chokolade mousse, mango-citron mousse og vanillebunde. Den er så overtrukket med en hvid chokolade glace og dekoreret med syltede mango og chokolade fjer.

Minimum 12 personer

Pris 45 kr. kuverten 

Æble/chokolade

Et brag af en dessertkage med æbler, en note af rosmarin, mørk chokolade og karamelliseret hvid chokolade i en samhørighed. Passer til 6-8 personer.

Pris: 230 kr.

Skal bestilles på forhånd

Person kager

Tripel chokolade

Denne triple chokoladedessert indeholder: chokoladebunde, knas, mørk chokolade cremeaux, mælkechokolademousse, derudover er den overtrukket med en chokolade glace og pyntet med en karamelliseret hvid chokolade macaroon.

Pris 28 kr.

Passionsfrugt/flødeost

Denne Passionsfrugt/flødeost dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: flødeostmousse, passionsfrugt og en hasselnøddebund.

Pris: 28 kr.

Hindbær/balsamico

Denne hindbær/balsamico dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hindbærbousse, balsamico/chokolade mousse med en mandel og browniebund. 

Pris: 28 kr.

Æbletærte

Denne lækre klassiske æbletærte indeholder ægte kanel og æbler plukket i lokalområdet og toppet med en lækker sprød crumble.

Pris 28 kr.

Denne æbletærte holder pause, og kommer tilbage til efteråret.

Nyfortolkning af gammeldags æblekage

Denne ny fortolkning af en gammeldags æblekage er et super lækkert indslag til kaffen eller desserten. Den har det syrlige fra æblerne, det søde fra makroner og det cremede fra flødeskummet det hele samlet i en sprød bund.

Pris 28 kr.

Hindbær/Lakrids dessert

Denne hindbær/lakrids dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: en mild lakridsmousse, knas, hindbærmousse og en browniebund, tilsidst er den overtrukket med en mild lakrids glace.

Pris 28 kr.

Grøn æbledessert

Denne lille æble dessertkage kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: mælkechokolade og æblemousse, et tyndt lag æblegele, chokolade og mynte bund. Den er overtrukket med en grøn chokolade glace.

Pris 28 kr.

Cappuccino/appelsin dessert

Denne cappuccino/appelsin dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hasselnøddebunde, appelsincreme og cappuccino mousse tilsidst pyntet med en kaffe chokolade.

Pris 28 kr.

Lemon pie

Denne lille friske sag af en lemon pie er lave med en sprød mandelmørdej, en syrlig citron creme og dekoreret med flamberet marengs.

Pris 28 kr.

Nøddetærte

Denne lækre nøddetærte, er en rigtig klassiker med et pift. Her får i smagen af hasselnødder, mandler og pistacienødder piftet op med hindbær og en chokolade creme på toppen.
Perfekt til kaffen eller dessert hvor den evt kan serveres med en god vanille is.

Pris 28 kr.

Mocca fragilite

En klassiker i vores sortiment er denne fragilite. De seje fragilitebunde er lagt sammen med en skøn mocca creme. En kage med bid i dekoreret med et let drys flormelis.

Pris 28 kr.

Gateau Marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.
Denne kage er glutenfri.

Pris 28 kr.

Asti/pære dessert

Denne Asti/pære dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hasselnødebunde, mørk chokolade cremeaux, asti mousse og asti syltede pærer.

Pris 28 kr.

Kirsebær/bagt hvid chokolade dessert

Denne Kirsebær/bagt hvid chokolade dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: en mousse lavet på bagt hvid chokolade, mandelbund, kirsebær cremeaux og bund af puffede ris som til sidst sprayet med en rød chokolade.

Pris 28 kr.

Denne dessert er ikke på lager lige pt. kommer tilbage til efteråret