Når man tager elever under sine vinger, handler det i høj grad om at give dem en bred indsigt i hele faget.
Vi vil give dem nogle værktøjer og en grundlæring, de kan arbejde videre med når læretiden er ovre.

Derfor har vi indført “Månedens Kage” som både vil være klassikere og nye tiltag baseret på grundopskrifter.
Det kan både være portionskager og lagkager som vil blive solgt i stykker, men som også kan bestilles som 6 eller 12 personers kager.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glukose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Bestil Månedens Kage nu
Bestil
Januar - Ingen kage

For der regner vi med at I allesammen er på kur 🙂

Februar - Fastelavns Kager

Vi har med denne månedens kage lavet 3 gode bud på nyfortolkninger af den klassiske fastelavnsbolle som vi alle kender.

En med hasselnød, krokant, mælkechokoladecremeux samt en lækker saltkaramel.

En med hindbærkompot med citrontimian, hvid chokolade mouseline samt en intens hindbærcouli.

En med passionsfrugtcremeux, hvid chokolade mouseline samt en skøn mangocouli.

 

Pris: 45,-

Marts - Flødelagkage

Er du til et rigtigt lækkert stykke klassisk lagkage, så er marts måneds kage lige til dig. Den består af en luftige lagkagebunde, lækker hindbærmarmelade, saftige makroner og en smagfuld vanilleflødecreme med polynesisk vanille, naturligvis lavet fra bunden som alle vore andre produkter.

Lagkagen sælges både som stykker og 6 persons og 12 persons kager.

Pris: 48,- pr stk.

April - Rubinstein lagkage

Endnu en måned med lagkage eller skal vi sige en klassisk dessertkage. Vi har taget fat i Rubinsteinkagen, hvis historie stammer helt tilbage fra 1829. En luftig kage som helt klart er værd at prøve.

Kagen indeholder: Makroner, en lækker hindbærmarmelade, samt en luftig romfromage.

Kagen dekoreres med fløde , krokant og chokolade overtrukne profiterolles.

Pris: 48,- pr stk.

Maj - Mariebolle i nye klær´

Maj kagen oser af forår, da vi har valgt at bruge de lækre nye rabarber, der titter frem. Vi har taget den klassiske Mariebolle og løftet den så den passer til nyere tider.

Kagen indeholder: vandbakkelse med en sprød top, lækre syltede forårs rabarber samt en hvid chokolade mouseline.

Pris: 42,-

Juni - Medaljer med romsyltede blommer

Juni måned har vi taget fat på endnu en kage mange kender, nemlig medaljen. Vi har peppet den lidt op på både smag og udseende og givet den gas med en flot håndsprøjtet sommerfugl.

Kagen indeholder smørbagt chokolade mørdejsbunde, flødeskum og intense romsyltede blommer.

Pris: 42,- pr stk.

Juli - Abrikos Charlotte

Juli måned har vi lavet en rigtig skøn sommer lagkage nemlig en abrikos Charlotte. Lagkagen passer både til en god kop kaffe og til dessert med en kølig mousserene vin. Prøv eventuelt den vi har i butikken.

kagen indeholder: Luftige lagkagebunde, saftige makroner en lækker abrikoskompot, en skøn abrikosmousse samt en kant af skønne roulade stykker.

Pyntet med fløde, jordbær og chokolade pynt.

Pris: 48,-

August - Tivolikager

August måned har vi dedikeret til en have, der har en helt specielt plads i Jeanetts hjerte. Nemlig Tivoli i København hvor hun stod i lære og den kage, der blev lavet allerflest af på en sæson.

August er samtidig den måned Jeanett blev udlært, i øvrigt på præcis den samme dag som Tivoli fyldte 150 år.

Kagen indeholder:

En smørbagt mandelmørdej. æblekompot, flødeskum, samt en marengs, der er overtrukket med rområcreme.

Pris: 42,- pr stk.

September - Schwartzwälder Kirschtorte

I september har valgt ar fokusere på endnu en skøn lagkage, nemlig Schwartzwälder Kirschtorte som nogle af jer måske kender fra ferier.

Vi har taget en snak om den oprindelige opskrift og så givet den et lille tvist, så den passer til vores konditori.

Lagkagen består af: skønne chokoladebunde penslet med kirschwasser, syltede kirsebær samt en luftig vanillemousse.

dekoreret med chokoladespåner og en cremet ganache lavet af Callebaut chokolade.

Pris 48,- pr stk.

Oktober - Efterårs Eclair

Oktober så starter efteråret for alvor og vi har fundet inspiration i efterårs høsten af æbler og hasselnødder.

Denne skønne eclair består af: vandbakkelse med et sprødt låg, timian syltede æbler, en lækker hasselnøddecreme samt en mælkechokolade cremeux.

Pris: 42,- pr stk

November - Den må I vente lidt med
December - Ingen Månedens Kage i julemåneden

I denne måned fokuserer vi på alle julelækkerierne.