Om Jeanett

Jeg hedder Jeanett Ansbjerg og er indehaver og chefkonditor hos La Nouvelle konditori. Jeg er uddannet konditor hos Gert Sørensen i Tivoli i København i 1993, hvilket skabte min store nysgerrighed og passion for faget. Jeg har været i Hotel og restaurationsbranchen i mere end 10 år, hvilket gav mig en masse erfaring indenfor specielt desserter og receptioner.

I 2011 blev jeg Ambassadør for det belgiske kvalitets chokolade Callebaut, hvilket har givet mig en stor viden inden for chokolade, samtidig med et bredt internationalt netværk. Jeg har i løbet af min karriere lavet kage og chokolade til blandt andet Agnete Kirk Kristiansens bryllup og påskeæg til kongehuset. Jeg har derudover også været dommer flere år i træk i en børnekage konkurrence hos Næsby kirkesogn, samt leveret en speciel bryllupskage som skulle bruges til plakaten og forside på Århus’ Musikhus’ sæsonprogram. I sommeren 2019 lavede jeg bryllupskage til Simon og Katrine Talbot.

Den 14. november 2016, fik jeg tildelt hædersprisen køkkenchefernes sølvnål, og i 2017 fik jeg overrakt æresprisen den gyldne Rose som er en pris der uddeles en gang om året til personer indenfor gastronomi/konditori, som har udvist noget helt enestående i deres virke. I foråret 2017 startede jeg op som selvstændig med La Nouvelle, og ser frem til at berige jer med lækker kage.