Om Jeanett

Jeg hedder Jeanett Ansbjerg og er indehaver og chefkonditor hos La Nouvelle konditori. Jeg er uddannet konditor hos Gert Sørensen i Tivoli i København i 1993, hvilket skabte min store nysgerrighed og passion for faget. Jeg har været i Hotel og restaurationsbranchen i mere end 10 år, hvilket gav mig en masse erfaring indenfor specielt desserter og receptioner.

I 2011 blev jeg Ambassadør for det belgiske kvalitets chokolade Callebaut, hvilket har givet mig en stor viden inden for chokolade, samtidig med et bredt internationalt netværk. Jeg har i løbet af min karriere lavet kage og chokolade til blandt andet Agnete Kirk Kristiansens bryllup og påskeæg til kongehuset. Jeg har derudover også været dommer flere år i træk i en børnekage konkurrence hos Næsby kirkesogn, samt leveret en speciel bryllupskage som skulle bruges til plakaten og forside på Århus’ Musikhus’ sæsonprogram. I sommeren 2019 lavede jeg bryllupskage til Simon og Katrine Talbot.

Den 14. november 2016, fik jeg tildelt hædersprisen køkkenchefernes sølvnål, og i 2017 fik jeg overrakt æresprisen den gyldne Rose som er en pris der uddeles en gang om året til personer indenfor gastronomi/konditori, som har udvist noget helt enestående i deres virke. I foråret 2017 startede jeg op som selvstændig med La Nouvelle, og ser frem til at berige jer med lækker kage.

Den smidtske gård

Den smukke gamle bindingsværksgård i Søndergade 14 som huser La Nouvelle i dag, er den eneste af Vejles gamle købmandsgårde, som er bevaret.

Det hele begyndte i slutningen af 1700-tallet, med at en ung handelsuddannet mand ved navn Ingvar Smidt startede sin egen købmandsgård, som blev startskuddet for Ingvar Smidts vision om en succesrig købmandsvirksomhed og opbygningen af det, som senere skulle gå hen og blive Den Smidtske Gård som vi kender den i dag.

Den del af Den Smidtske Gård som huser La Nouvelle konditori i dag var fra 1877-83 lejet ud til konditor Johan Conrad Nielsen som boede der med hans kone og 3 plejebørn, en tjenestepige samt 3 lærlinge.  Den høje kvalitet i form af råvare og produkter der bliver serveret i Den Smidtske Gård, er til ære for Konditor Conrad og i respekt for Købmand Smidt. Vi har derfor lovet hinanden på tværs i Den Smidtske gård altid at håndhæve en leveregel om at producere velsmagende mad og kage af høj kvalitet, der både er en fryd for øjet og ganen.