Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. Her kan du se hvilke kager vi laver i personsstørrelser som kan anrettes på en tallerken til desserten eller til kaffen.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Jordbærkage

Så kom sommeren også til os!

Med sommer kommer jordbær, og med jordbær kommer jordbærtærter. Så skal du nyde en lækker jordbærtærte i løbet af sommeren, skal du da helt sikkert prøve vores!

Pris 28 kr. 

Rabarber/fløde

Denne rabarber dessert er et super lækkert indslag til kaffen eller desserten. Den har det syrlige fra rabarberne, det søde fra makronerne og det cremede fra flødeskummet, som er samlet i en sprød bund for at give den knas.

Pris 28 kr.

Hindbær/balsamico

Denne hindbær/balsamico dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hindbærmousse, balsamico/chokolade mousse med en mandel og browniebund. 

Pris: 28 kr.

Hindbær/lakrids

Denne hindbær/lakrids dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: en mild lakridsmousse, knas, hindbærmousse og en browniebund, tilsidst er den overtrukket med en mild lakrids glace.

Pris 28 kr.

Triple chokolade

Denne triple chokoladedessert indeholder: chokoladebunde, knas, mørk chokolade cremeaux, mælkechokolademousse, derudover er den overtrukket med en chokolade glace og pyntet med en karamelliseret hvid chokolade macaroon.

Pris 28 kr.

Grøn æbledessert

Denne lille æble dessertkage kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: mælkechokolade og æblemousse, et tyndt lag æblegele, chokolade og mynte bund. Den er overtrukket med en grøn chokolade glace.

Pris 28 kr.

Cappuccino/appelsin

Denne cappuccino/appelsin dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hasselnøddebunde, appelsincreme og cappuccino mousse tilsidst pyntet med en kaffe chokolade.

Pris 28 kr.

Asti/pære

Denne Asti/pære dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hasselnødebunde, mørk chokolade cremeaux, asti mousse og asti syltede pærer.

Pris 28 kr.

Lemon pie

Denne lille friske sag af en lemon pie er lave med en sprød mandelmørdej, en syrlig citron creme og dekoreret med flamberet marengs.

Pris 28 kr.

Nøddetærte

Denne lækre nøddetærte, er en rigtig klassiker med et pift. Her får i smagen af hasselnødder, mandler og pistacienødder piftet op med hindbær og en chokolade creme på toppen.
Perfekt til kaffen eller dessert hvor den evt kan serveres med en god vanille is.

Pris 28 kr.

Mocca fragilite

En klassiker i vores sortiment er denne fragilite. De seje fragilitebunde er lagt sammen med en skøn moccacreme. En kage med bid i dekoreret med et let drys flormelis.

Pris 28 kr.

Gateau marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.
Denne kage er glutenfri.

Pris 28 kr.