Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. Her kan du se hvilke kager vi laver i personsstørrelser som kan anrettes på en tallerken til desserten eller til kaffen.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Bestil din kage eller dessert nu
Bestil
Katrines Passions cheesecake

Denne lækre friske cheesecake er lavet af vores dygtige elev Katrine og indeholder: En cremede flødeost mousse, passionsfrugt gelé, hasselnøddebunde og står på en sprød bund. Til sidst er den sprayet med hvid chokolade, og pyntet med lækker chokoladepynt. 

Pris: 39 kr. 

Citron/Rosmarin

Denne kage indeholder chokoladebunde, mandelmousse en syrlig citroncreme smagt til med rosmarin. Den er overtrukket med en mandelglace toppet med mascaponecreme. Som vore andre kager kan den både bruges både til kaffen og som desserten. 

Pris 42 kr. 

Hindbær/lakrids

Denne hindbær/lakrids dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: en mild lakridsmousse, knas, hindbærmousse og en browniebund, tilsidst er den overtrukket med en mild lakrids glace.

Pris 39 kr. 

Triple chokolade

Denne triple chokoladedessert indeholder: chokoladebunde, knas, mørk chokolade cremeaux, mælkechokolademousse, derudover er den overtrukket med en chokolade glace og pyntet med en karamelliseret hvid chokolade macaroon.

Pris 39 kr. 

Grøn æbledessert

Et brag af en dessertkage med æbler, en note af rosmarin, mørk chokolade og karamelliseret hvid chokolade i en samhørighed.

Pris 39 kr. 

Æbletærte

Denne æbletærte indeholder: massere af sprøde æbler som er plukket i lokalområdet, ægte kanel, abrikos og ingefær crumble.

Pris: 39 kr.

Nyfortolkning af gammeldags æblekage

Denne ny fortolkning af en gammeldags æblekage er et super lækkert indslag til kaffen eller desserten. Den har det syrlige fra æblerne, det søde fra makroner og det cremede fra flødeskummet det hele samlet i en sprød bund. 

Pris: 39 kr.

Lemon pie

Denne lille friske sag af en lemon pie er lave med en sprød mandelmørdej, en syrlig citron creme og dekoreret med flamberet marengs.

Pris 39 kr. 

Asti/pære

Denne Asti/pære dessert kan både bruges både til kaffen og som desserten og indeholder: hasselnødebunde, mørk chokolade cremeaux, asti mousse og asti syltede pærer.

Pris 39 kr. 

Nøddetærte

Denne lækre nøddetærte, er en rigtig klassiker med et pift. Her får i smagen af hasselnødder, mandler og pistacienødder piftet op med hindbær og en chokolade creme på toppen.
Perfekt til kaffen eller dessert hvor den evt kan serveres med en god vanille is.

Pris 39 kr. 

Mocca fragilite

En klassiker i vores sortiment er denne fragilite. De seje fragilitebunde er lagt sammen med en skøn moccacreme. En kage med bid i dekoreret med et let drys flormelis.

Denne kage er gluten- og laktosefri

Pris 39 kr. 

Gateau marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.
Denne kage er glutenfri.

Pris 39 kr.