Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. Her kan du se hvilke kager vi laver i personsstørrelser som kan anrettes på en tallerken til desserten eller til kaffen.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Bestil din kage eller dessert nu
Bestil
Rabarber og Tongafløde

Denne kage er en rigtig forårs og sommer bebuder og indeholder en smørbagt mandelmørdej, makroner, rabarberkompot og en lækker fløde med vanille og Tonga

Pris: 42 kr.

Romsyltede Blommer

Denne kage indeholder en smørbagt mandelmørdej, romsyltede blommer fra lokal området samt en mild kanel fløde.

Pris: 42 kr.

Passions Cheesecake

Denne Passions cheesecake indeholder en cremet mousse af flødeost og citron, hasselnøddebund, pralineknas, passionsgele samt en sprød smørbagt bund.

Pris: 42 kr. 

Sarah Bernhardt

Denne klassikker indeholder en makronbund og en cremet chokoladecreme. Kagen er overtrukket med Callebaut chokolade og dekoreret med knuste kakaobønner og guld.

 

Pris: 42,-

Triple chokolade

Denne triple chokoladedessert indeholder: chokoladebunde, knas, mørk chokolade cremeaux, mælkechokolademousse, derudover er den overtrukket med en chokolade glace og pyntet med en karamelliseret hvid chokolade macaroon.

Pris 42 kr. 

Lemon pie

Denne lille friske sag af en lemon pie er lave med en sprød mandelmørdej, en syrlig citron creme og dekoreret med flamberet marengs.

Pris 42 kr. 

Solbær Cheesecake

Denne lækre cheesecake indeholder en bund af citronkiks i mandelpraline en vanille cheesecake mousse og en solbær cheesecakemousse.

Pris 42 kr. 

Nøddetærte

Denne lækre nøddetærte, er en rigtig klassiker med et pift. Her får i smagen af hasselnødder, mandler og pistacienødder piftet op med hindbær og en chokolade creme på toppen.
Perfekt til kaffen eller dessert hvor den evt kan serveres med en god vanille is.

Pris 42 kr. 

Mocca fragilite

En klassiker i vores sortiment er denne fragilite. De seje fragilitebunde er lagt sammen med en skøn moccacreme. En kage med bid i dekoreret med et let drys flormelis.

Pris 42 kr. 

Denne kage er ikke tilsat gluten og er laktosefri

Gateau marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.

Pris 42 kr. 

Denne kage er ikke tilsat gluten.