Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. Her kan du se hvilke kager vi laver i personsstørrelser som kan anrettes på en tallerken til desserten eller til kaffen.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Bestil din kage eller dessert nu
Bestil
Rabarber/Tonga

Denne forårsbebuder indeholder sprød mørdejsskal med en lækker rabarberfyld og er toppet med en tongafløde

Pris: 39 kr. 

Citron/Rosmarin

Denne kage indeholder chokoladebunde, mandelmousse en syrlig citroncreme smagt til med rosmarin. Den er overtrukket med en mandelglace toppet med mascaponecreme. Som vore andre kager kan den både bruges både til kaffen og som desserten. 

Pris 42 kr. 

Passion Mælkechokolade

Denne kage indeholder en frisk og luftig passionsmousse, en mælkechokolademousse og browniebund der er monteret på en sprød bund. Der er pyntet med quinoaknas og syltede mango.

 

Pris 39 kr. 

Triple chokolade

Denne triple chokoladedessert indeholder: chokoladebunde, knas, mørk chokolade cremeaux, mælkechokolademousse, derudover er den overtrukket med en chokolade glace og pyntet med en karamelliseret hvid chokolade macaroon.

Pris 39 kr. 

Ananas og Lime

Med denne sirlige kage har vores elev igen været på spil.

Den indeholder syltede ananas, en let vanillemousse med lime og en bund med knas af blåbirkes, der er monteret på en sprødbund. Den er overtrukket med en chokoladeglace og dekoreret med hvid chokolade og tropekokos.

Pris 39 kr. 

Jordbær/Vanille

Denne lækre sommersag er den lette variation af jordbærtærten. Den indeholder en luftig vanillemousse, en jordbærmousse og en frisk jordbærgele. overtrukket med en jordbærglace og montereret på en sprødbund. Dekoreret med marcipan caviar og hvid chokolade.

Pris: 39 kr.

Jordbærkage

Vores jordbærkage indeholder en saftig mazarin sammen med en sprød smørbagt mandelmørdej. En hvid chokolade mouseline med polynesisk vanille og lækre søde jordbær.

Pris: 42 kr.

Lemon pie

Denne lille friske sag af en lemon pie er lave med en sprød mandelmørdej, en syrlig citron creme og dekoreret med flamberet marengs.

Pris 39 kr. 

Solbær Cheesecake

Denne lækre cheesecake indeholder en bund af citronkiks i mandelpraline en vanille cheesecake mousse og en solbær cheesecakemousse.

Pris 39 kr. 

Nøddetærte

Denne lækre nøddetærte, er en rigtig klassiker med et pift. Her får i smagen af hasselnødder, mandler og pistacienødder piftet op med hindbær og en chokolade creme på toppen.
Perfekt til kaffen eller dessert hvor den evt kan serveres med en god vanille is.

Pris 39 kr. 

Mocca fragilite

En klassiker i vores sortiment er denne fragilite. De seje fragilitebunde er lagt sammen med en skøn moccacreme. En kage med bid i dekoreret med et let drys flormelis.

Denne kage er gluten- og laktosefri

Pris 39 kr. 

Gateau marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.
Denne kage er glutenfri.

Pris 39 kr.