Hermed lancere vi vores petit fours. Her kan du se hvilke varianter vi laver, samt læse lidt mere om de forskellige slags.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kage fanen øverst på siden.

Alle varianterne koster 13 kr. stykket

Abrikos

Saftig mandelbund i et godt match med smør. Lagt sammen med en mild abrikoskompot dyppet i mørkchokolade og dekoreret med abrikos hasselnødder.

Mynte

Mynte og mørk chokolade er to ting der er skabt for hinanden kagen er dyppet i mørkchokolade hvor der er en lækker chokoladecreme og en mynte glasur på.

Hindbær

En saftig mandelkage med en kompot af vanille og hindbær.Overtrukket i mørk chokolade og en lækker chokoladecreme på toppen med en midte af hindbær kompot.

Peanuts/karamel

Når det salte møder det søde.Smagen af cremet karamel er et uimodståeligt mix med ristede let saltede peanuts. Overtrukket med en dejlig chokolade og dekoreret med mørk chokolade

Karamel Kugle

En cremet karamel dej der er dyppet i mørk chokolade og trillet i ristet hasselflager.

Kiksekage Twist

Endnu en klassiker i vores sortiment. Denne gang er det den klassiske kiksekage, der har fået et twist. Dyppet i mørk chokolade

Solbær Cheesecake

Bunden består af en smørbagt crumblebund som er et godt match til den friske solbær creme og let syrlige vanillecreme. Dekoreret med en blank gele.

Pistacie

Fint afstemt pistacie kage med sødmen fra friske ristede pistacienødder. Dyppet i mørk chokolade og dekoreret med en nougat creme.

Skovbær

En saftig mandel kage med solbær lagt sammen med en skovbær kompot smagt til med ægte vanille. Dyppet i mørk chokolade og sirligt dekoreret med en abstrakt blomst.

Nøddesnitte

En rigtig klassiker med et pift. Her får i både smagen af hasselnødder, mandler, pistacienødder piftet op med hindbær og er så dyppet i mørk chokolade .

Appelsin Delight

En dejlig saftig kage smagt til med min egen appelsinpasta. Dyppet i mørk chokolade og sirligt dekoreret med en rolig hånd.

Citrus

Saftige limebunde lagt sammen med en dejlig citron creme. Dyppet i mørk chokolade og dekoreret med en lille marengstop og en oblat i chokolade.

Gateau Marcel

En intens og cremet chokoladekage med en undertone af smør.

Denne petit four er glutenfri

Mocca Fragelité

Endnu en klassiker i vores sortiment. De seje fragilitebunde lagt sammen med en skøn mocca creme. En kage med bid i. Dekoreret med et drys flormelis.

Denne petit four er glutenfri

Passion Sarah Bernhardt

Den sødme fyldte makron møder en frisk chokolade fløde med en frisk smag af passion. Overtrukket i hvid chokolade og syrlig tørret passionsfrugt på toppen.

Denne petit four er glutenfri

Mørk Sarah Bernhardt

Den sødme fyldte makron med en afstemt mørk chokolade creme. Dyppet i mørk chokolade drysset med knuste kakao bønner.

Denne petit four er glutenfri

Nougatino

Kransekage bund med en nougat creme smagt til med cognac. Dyppet i mørk chokolade og dekoreret med en lille kobber kugle.

Denne petit four er glutenfri