Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. konditorens dessert kager vil være i flere varianter og nogle laves i 6-8 personer som også kan anrettes på tallerken.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Store kager

Solbær/hvid chokolade

Denne kage indeholder solbær mousse og en hvid chokolade creme, vanille bunde og en brownie crumble.

Pris: 199 kr.

Romsyltede blommer og mørkchokolade

Denne super stilrene kage indeholder: En let krydret sprød bund, vanillebund, rom syltede blommer i balance med vanille og mørk chokolade mousse.
Passer til 6-8 personer

Pris: 199 kr.

Det kan være en god ide at bestille denne på forhånd.

Peanuts/solbær

Denne super flotte og lækre kage indeholder: peanuts/mandelbund, solbærcreme, mælkechokolade mousse, knas af poppede quinoa og karamelliseret græskar kerner.

Pris: 199 kr.

Denne kage er glutenfri

Ruby dessertkage

Så er den her, vores bud på en dessertkage med den nye chokolade. Denne kage er glutenfri så alle kan smage den og indeholder: Hindbær mousse, en mynte/ lime bund, ruby mousse og en vanille bund.

Pris: 199 kr.

Skovbær-chokolade

Denne kage er inspireret af efteråret og indeholder saftige hasselnøddebunde, skovbær mousse og en mørk chokolademousse. Passer til 6-8 personer.

Pris: 199 kr.

Appelsin/te

Dette er en kage som består af en lækker appelsin creme, hvid chokolade mousse med te og citron lagt sammen med brownie bunde sprayet med hvid chokolade. Passer til 6-8 personer.

Pris: 199 kr.

 

Stor lemon pie

Her er vores lemon pie lavet i stor og passer til 6-8 personer. Den indeholder en sprød mandelmørdejsbund, en syrlig citron creme og flamberet marengs.

Pris: 199 kr.

Æbletærte

Denne æbletærte indeholder: massere af sprøde æbler som er plukket i lokalområdet, ægte kanel, abrikos og ingefær crumble.

Pris: 125 kr.

Brownie-skovbær

Denne kage består af en lækker mørk chokolade mousse, skovbærmousse og lækre  brownie bunde.

Minimum 12 personer

Pris 48 kr. kuverten

Mango/citron og chokolade

Denne flotte kage indeholder: en mørk chokolade mousse, mango-citron mousse og vanillebunde. Den er så overtrukket med en hvid chokolade glace og dekoreret med syltede mango og chokolade fjer.

Minimum 12 personer

Pris 48 kr. kuverten 

Æble/chokolade

Et brag af en dessertkage med æbler, en note af rosmarin, mørk chokolade og karamelliseret hvid chokolade i en samhørighed. Passer til 6-8 personer.

Pris: 199 kr.

Skal bestilles på forhånd