Hermed lancere vi en serie af det søde til kaffen eller afslutningen på en dejlig middag. konditorens dessert kager vil være i flere varianter og nogle laves i 6-8 personer som også kan anrettes på tallerken.
Vi bruger altid de bedste råvare og er inspireret af sæson og årstiderne.

Allergener:
I vores produkter kan der være alle former for nødder eller spor der af.
Derud over kan der være hvede, sukker, laktose, gulfarve (E102+E110), vanilje, glucose, majsstivelse, æg, kanel og nelliker.
For nærmere informationer spørg personalet.

Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed?  Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.

Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.

Bestil din kage eller dessert nu
Bestil

Store kager

Valnød/mælkechokolade

Denne lækre kage er en af Jeanetts gamle konkurrencekager, som hun nu har videreudviklet lidt på så den sidder lige i skabet. Den indeholder: Glutenfri Chokoladebunde, Syltede kirsebær, Valnøddemousse med kaluha og portvin og mælkechokolade mousse. 

Pris 210 kr. 

Denne kage er ikke tilsat gluten

Jordbær / passion

Denne sommer kage indeholder en lækker jordbærmousse samt en frisk passionscreme på hvid chokolade, vanillebunde  og toppet med en brownie crumble.

Pris: 210 kr.

Romsyltede blommer og mørkchokolade

Denne super stilrene kage indeholder: En let krydret sprød bund, vanillebund, rom syltede blommer i balance med vanille og mørk chokolade mousse.
Passer til 6-8 personer

Pris: 260 kr.

Det kan være en god ide at bestille denne på forhånd.

Skovbær-chokolade

Denne kage er inspireret af efteråret og indeholder saftige hasselnøddebunde, skovbær mousse og en mørk chokolademousse. Passer til 6-8 personer.

Pris: 260 kr.

Appelsin/te

Dette er en kage som består af en lækker appelsin creme, hvid chokolade mousse med te og citron lagt sammen med brownie bunde sprayet med hvid chokolade. Passer til 6-8 personer.

Pris: 260 kr.

 

Hindbær / mascapone

En smukke kage indeholder en frisk hindbærmousse, mørk chokolade cremeux, mascaponecreme, mynte / lime bund samt en red velvet bund med chiafrø som giver et lækkert knas.

Pris: 260 kr

Denne kage er ikke tilsat gluten.

Æbletærte

Vores æbletærte indeholder saftige æbler fra lokalområdet, smørbagt mandelmørdej og en ingefær crumble. 

Vi anbefaler at spise denne med en vanille creme fraiche eller vanilleis

Pris: 130 kr.

Blåbær/lime

Denne lækre dessert indeholder: En smørbagt citron crumble i en lækker mandel praline, med en karamelliseret hvid chokolade mousse samt karamelliserede pinjekerner, mandelbund samt en blåbær/lime mousse. Sprayet med chokolade, og pyntet med macaroons og chokoladepynt.. Passer til 6-8 personer.

Pris: 260 kr.

Skal bestilles på forhånd

Passion / salt karamel / mælkechokolade

Denne lækre sommer sag forbinder det friske fra passionsfrugt med en lækker saltkaramel og en cremet mælke chokolademousse og en kraftig browniebund og en sprød bund.

Pris: 260 kr.

 

Hindbær / rabarber / lime

Sommer Sommer Sommer. Denne kage har igen fundet vej til vore sortiment og består af hindbærmousse, rabarber kompot, frisk lime chokolade mousse samt en lækker mandelbund og browniebund.

Pris: 260 kr.

Stor lemon pie

Her er vores lemon pie lavet i stor og passer til 6-8 personer. Den indeholder en sprød mandelmørdejsbund, en syrlig citron creme og flamberet marengs.

Pris: 210 kr.

Brownie-skovbær

Denne kage består af en lækker mørk chokolade mousse, skovbærmousse og lækre  brownie bunde.

Minimum 12 personer

Pris 52 kr. kuverten